ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΑΕ

Αγαπητοί Φίλοι,
Σας καλωσορίζουμε στην εταιρία μας, μία άκρως οικογενειακή υπόθεση για μας, εδώ και 60 έτη.

Η εταιρία ΚΟΤΣΟΒΟΣ ιδρύθηκε το 1959 και από τη δεκαετία του 1980 λειτουργεί ως εισαγωγική και εμπορική επιχείρηση στον κλάδο του υδραυλικού εξοπλισμού. Συνεργάζεται με κορυφαίους ξένους και επιλεγμένους εγχώριους οίκους, προσφέροντάς σας πάντοτε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ στηρίζεται από θέση αρχής 100% σε ιδία κεφάλαια, γεγονός που καθιστά εκείνη απόλυτα υγιή και εμάς διπλά υπερήφανους.

Καθιερώθηκε στο χονδρικό εμπόριο λόγω της άριστης τεχνογνωσίας, της διαρκώς ανανεούμενης διαθεσιμότητας και του άμεσου χρόνου παράδοσης, παρέχοντας πλήρη γκάμα προϊόντων και προμηθεύοντας καθημερινά τα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Μέσω αυτών, καλύπτει τον επαγγελματία με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής στα είδη που επιλέγει για τις εργασιακές του ανάγκες. Άλλωστε, πρωταρχικός μας στόχος ήταν πάντοτε και παραμένει η άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας με την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας μας.

Σήμερα η εταιρία μας συνεχίζει δυναμικά με αμείωτη ένταση και εκσυγχρονιστικές τάσεις την πορεία της με νέους συνεχιστές, ακολουθώντας διαδικασίες που συμμορφώνονται στα σύγχρονα διεθνή πρότυπα. Αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και με την εγγύηση, που φέρει ήδη από μόνο του το όνομα ΚΟΤΣΟΒΟΣ, σφραγίζει την ισχυρή παρουσία που κατέχει επάξια στον κλάδο της.

Αυτό που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι ότι επιδιώκουμε συνεργασίες, «χτισμένες» πάνω στα γερά θεμέλια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, της αλήθειας σε ό,τι λέμε, της σοβαρότητας σε ό,τι πράττουμε, της συνέπειας σε ό,τι δεσμευόμαστε. Στοχεύουμε με τον τρόπο αυτό να φροντίζουμε τις συνεργασίες που ήδη έχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ξεκινάμε νέες με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς.

Όλοι εμείς στην ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. μοιραζόμαστε τον ίδιο σκοπό και δεν ικανοποιούμαστε με τίποτα λιγότερο από το να βελτιωνόμαστε, να εξελισσόμαστε και να αποτελούμε την επέκταση της επιχείρησή σας ως η πρώτη σας επιλογή!

Επιτυχία για την εταιρία μας είναι η δική σας προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια, η οποία αποτελεί χωρίς αμφιβολία την καλύτερη επιβράβευση και διαφήμιση για εμάς. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Φιλικά,

Παναγιώτης & Ιωσήφ Κοτσοβός

Η εταιρία ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΑΕ διαθέτει μια ιστορία 60 ετών στον κλάδο του υδραυλικού εξοπλισμού. Κατά την ίδρυση της το 1959 από τον Παναγιώτη Κοτσοβό η εταιρία λειτουργεί στο Βοτανικό ως βιοτεχνία κατασκευής ορειχάλκινων εξαρτημάτων, ενώ το 1977 αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά της επιχείρησης.

Ο Φραγκίσκος Κοτσοβός, ως δεύτερη γενιά διαχείρισης, έχοντας αποκομίσει μια βαθιά εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών και του εμπορίου και διαισθανόμενος τις αλλαγές που φέρνει η δεκαετία του ‘80 μετατρέπει την κύρια δραστηριότητα της εταιρίας από βιοτεχνική  σε εισαγωγική και εμπορική επιχείρηση, δραστηριότητα την οποία διατηρεί έως και σήμερα, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της όπως και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στις αρχές του 2000 η τρίτη γενιά της οικογένειας, οι Παναγιώτης και Ιωσήφ Κοτσοβός, αρχίζει και κάνει αισθητή την παρουσία της εντός της εταιρίας εμπλουτίζοντας την εταιρία με όλες τις απαραίτητες εκσυγχρονιστικές τάσεις που προστάζει το σύγχρονο εργασιακό και οικονομικό περιβάλλον.

Η όλο και αυξανόμενη αποδοχή της εταιρίας από την αγορά και ο συνεχώς διογκούμενος όγκος εργασιών επέβαλε την μεταστέγαση της το 2006 σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500m2  στην περιοχή των Αχαρνών.

Το 2016 ο Παναγιώτης και Ιωσήφ Κοτσοβός αναλαμβάνουν πλήρως τη διοίκηση της εταιρίας προσβλέποντας στον συνεχή εκσυγχρονισμό της εταιρίας. Επενδύουν τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, διευρύνουν και ανανεώνουν την γκάμα των προϊόντων της, μεγαλώνουν τις αποθήκες της, ελαχιστοποιούν τους χρόνους παράδοσης με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μεγιστοποιώντας την ολοκληρωμένη ικανοποίηση των εταιρικών πελατών. Παράλληλα, δημιουργούν τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, τμήμα marketing και επικοινωνίας, τμήμα υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών καθώς και ένα καθόλα εξειδικευμένο εμπορικό τμήμα.

Η οικονομική πολιτική που ακολουθεί η εταιρία, να στηρίζεται δηλαδή 100% σε ιδία κεφάλαια, την έχουν καταστήσει ως μια από τις  πιο υγιής επιχειρήσεις  του κλάδου της, γεγονός  που πιστοποιεί και η βράβευση της από την ICAP με τη τιμητική διάκριση «STRONGEST COMPANY IN GREECE».

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, κορυφαίων διεθνών και επιλεγμένων εγχώριων οίκων ανάμεσα σε είδη: α) δικτύου ύδρευσης β) δικτύου αποχέτευσης γ) σφαιρικοί κρουνοί – διακόπτες νερού δ) μπαταρίες και αξεσουάρ ε) είδη υγιεινής στ) καλοριφέρ/σώματα και εξαρτήματα λεβητοστασίου, η εταιρία εγγυάται για την καλύτερη δυνατή παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

Στην επιτυχημένη  πορεία και λειτουργία της εταιρίας, σημαντικός είναι ο ρόλος της γνώσης της αγοράς και των αναγκών του πελάτη που έχει αποκομίσει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και στον πρωταρχικό στόχο που έχει θέσει για άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της. Αφοσίωση, υπευθυνότητα και αξιοπιστία είναι στο επίκεντρο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας μας.

Η εταιρία μας ακολουθώντας διαδικασίες και Διεθνή Πρότυπα, πιστή στις αξίες και τους στόχους της, προσφέρει κορυφαία προϊόντα διεθνών ξένων και επιλεγμένων εγχώριων οίκων, σε ανταγωνιστικές τιμές και άμεσους χρόνους παράδοσης.

Το Όραμα μας είναι η διαρκής βελτίωση και εξέλιξη μας με στόχο να ανακαλύπτουμε συνεχώς τη δυναμικής μας, ως Άνθρωποι, ως Εταιρία, ως ο Συνεργάτης σας. Η ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. επενδύει στους Συνεργάτες της και οι Συνεργάτες της επενδύουν σε αυτήν.

Για να το επιτύχουμε αυτό, σκοπός μας είναι να προσφέρουμε ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες εξατομικευμένες σε κάθε μας Συνεργάτη. Το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται μέσω των Ανθρώπων μας, για τον λόγο αυτό στην ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. κυριαρχούν ο αλληλοσεβασμός, η ομαδικότητα, η εμπιστοσύνη, μα πάνω απ’ όλα, η υπερηφάνεια για αυτό που είμαστε και για αυτό που κάνουμε.

Η Στρατηγική μας

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνεργατών μας και προσαρμόζουμε τη φιλοσοφία μας και τις διαδικασίες μας σε αυτές. Διαμορφώνουμε αλλαγές και αναγνωρίζουμε επιχειρηματικές ευκαιρίες, μέσω αποδοτικών πρακτικών, διαδικασιών, οργάνωσης και ελέγχων. Η Εταιρική Κουλτούρα μας είναι αυτή που μας ξεχωρίζει, είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει και μας διαφοροποιεί.

Οι Θεμελιώδης Αξίες μας – Σε τι επενδύουμε

Οι εταιρικές μας Αρχές βασίζονται στη Ανθρώπινη προσέγγιση και εξυπηρέτηση, στην Ειλικρίνεια των όσων λέμε, στην Υπευθυνότητα αυτών που αναλαμβάνουμε. Δεσμευόμαστε απέναντι στον Συνεργάτη μας, προσφέροντάς του Αξιόπιστες, Ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες. Μέσω των συνεργασιών μας, μαθαίνουμε, εκπαιδευόμαστε αλλά και ενημερώνουμε διαρκώς τους Συνεργάτες μας, επιζητώντας κατά αυτόν τον τρόπο τη διαρκή Βελτίωση, Εξέλιξη και Εμπιστοσύνη του Συνεργάτη μας. Για την ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. οι αξίες μας αποτελούν Έμπνευση και Δέσμευση για το μέλλον!

Με την ανάπτυξή μας δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας. Μέσα από ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσπαθούμε να προσφέρουμε σε σωματεία και οργανώσεις που χρειάζονται την προσοχή και βοήθεια όλων μας.

• 4.500 κωδικοί προϊόντων
• 56.000 εισερχόμενες κλήσεις
• 21.000 παραγγελίες ετησίως
• 17.000 δέματα ανά την επικράτεια ετησίως
• 4. 230 ενεργοί πελάτες για το έτος 2017
• 179 προμηθευτές

Η Κοτσοβός πρόκειται για εταιρία συνεπή, οικονομικά υγιή και φερέγγυα, βασιζόμενη σε ιδία κεφάλαια. Η ICAP επιβράβευσε την εν λόγω πολιτική της εταιρίας βάσει αποτελεσμάτων, χορηγώντας της την τιμητική διάκριση «STRONGEST COMPANY IN GREECE».