ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΑΕ

Αγαπητοί Επισκέπτες,

Καλωσορίσατε στην ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. εισαγωγική και εμπορική επιχείρηση χονδρικής πώλησης υδραυλικού εξοπλισμού και συστημάτων θέρμανσης.

Από την ίδρυσή της, το 1959, έως και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για τις ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει στους επαγγελματίες του χώρου.

Διαθέτουμε στη γκάμα μας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών της ευρωπαϊκής και εγχώριας αγοράς, καθώς και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας υπό το brand nameNOVARA”.

Επενδύουμε στη δημιουργία νέων συνεργασιών με σκοπό την αύξηση της γκάμας των προσφερόμενων προϊόντων μας, διατηρώντας αμετάβλητη την ποιότητα τους και τις ανταγωνιστικές μας τιμές. Για το σκοπό αυτό αυξάνουμε τους αποθηκευτικούς μας χώρους στοχεύοντας στην εξασφάλιση επαρκούς διαθεσιμότητας των αποθεμάτων μας.

Η εταιρεία μας κάθε χρόνο επενδύει στον εκσυγχρονισμό του τρόπου λειτουργίας και ανάπτυξης της τεχνογνωσίας των στελεχών της. Παραμένοντας πιστοί στην πελατοκεντρική μας προσέγγιση παρακολουθούμε αδιάλειπτα τις εξελίξεις, οργανωνόμαστε και λειτουργούμε βάσει διεθνών προτύπων (ISO 9001:2015 “Σύστημα Ποιότητας”, ISO 10001:2018 “Διαχείριση Ικανοποίησης Πελατών και Παραπόνων”, ISO 45001:2018 “Υγεία & Ασφάλεια στο χώρο εργασίας”).

Όλοι εμείς στην ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμησή σας και για τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτιστεί ανάμεσά μας κατά τη διάρκεια της πορείας μας. Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα σας, να σας υποστηρίζουμε, να παραμένουμε ο αξιόπιστος Συνεργάτης σας στην προμήθεια υδραυλικού εξοπλισμού και συστημάτων θέρμανσης.

Φιλικά,

Παναγιώτης Κοτσοβός

Η εταιρία ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΑΕ διαθέτει μια ιστορία 60 ετών στον κλάδο του υδραυλικού εξοπλισμού. Κατά την ίδρυση της το 1959 από τον Παναγιώτη Κοτσοβό η εταιρία λειτουργεί στο Βοτανικό ως βιοτεχνία κατασκευής ορειχάλκινων εξαρτημάτων, ενώ το 1977 αναλαμβάνει η δεύτερη γενιά της επιχείρησης.

Ο Φραγκίσκος Κοτσοβός, ως δεύτερη γενιά διαχείρισης, έχοντας αποκομίσει μια βαθιά εμπειρία στο χώρο των υδραυλικών και του εμπορίου και διαισθανόμενος τις αλλαγές που φέρνει η δεκαετία του ‘80 μετατρέπει την κύρια δραστηριότητα της εταιρίας από βιοτεχνική  σε εισαγωγική και εμπορική επιχείρηση, δραστηριότητα την οποία διατηρεί έως και σήμερα, διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων της όπως και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στις αρχές του 2000 η τρίτη γενιά της οικογένειας, οι Παναγιώτης και Ιωσήφ Κοτσοβός, αρχίζει και κάνει αισθητή την παρουσία της εντός της εταιρίας εμπλουτίζοντας την εταιρία με όλες τις απαραίτητες εκσυγχρονιστικές τάσεις που προστάζει το σύγχρονο εργασιακό και οικονομικό περιβάλλον.

Η όλο και αυξανόμενη αποδοχή της εταιρίας από την αγορά και ο συνεχώς διογκούμενος όγκος εργασιών επέβαλε την μεταστέγαση της το 2006 σε νέες κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 2.500m2  στην περιοχή των Αχαρνών.

Το 2016 ο Παναγιώτης και Ιωσήφ Κοτσοβός αναλαμβάνουν πλήρως τη διοίκηση της εταιρίας προσβλέποντας στον συνεχή εκσυγχρονισμό της εταιρίας. Επενδύουν τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, διευρύνουν και ανανεώνουν την γκάμα των προϊόντων της, μεγαλώνουν τις αποθήκες της, ελαχιστοποιούν τους χρόνους παράδοσης με ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μεγιστοποιώντας την ολοκληρωμένη ικανοποίηση των εταιρικών πελατών. Παράλληλα, δημιουργούν τμήμα ανθρώπινου δυναμικού, τμήμα marketing και επικοινωνίας, τμήμα υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών καθώς και ένα καθόλα εξειδικευμένο εμπορικό τμήμα.

Η οικονομική πολιτική που ακολουθεί η εταιρία, να στηρίζεται δηλαδή 100% σε ιδία κεφάλαια, την έχουν καταστήσει ως μια από τις  πιο υγιής επιχειρήσεις  του κλάδου της, γεγονός  που πιστοποιεί και η βράβευση της από την ICAP με τη τιμητική διάκριση «STRONGEST COMPANY IN GREECE».

Με μια ευρεία γκάμα προϊόντων, κορυφαίων διεθνών και επιλεγμένων εγχώριων οίκων ανάμεσα σε είδη: α) δικτύου ύδρευσης β) δικτύου αποχέτευσης γ) σφαιρικοί κρουνοί – διακόπτες νερού δ) μπαταρίες και αξεσουάρ ε) είδη υγιεινής στ) καλοριφέρ/σώματα και εξαρτήματα λεβητοστασίου, η εταιρία εγγυάται για την καλύτερη δυνατή παροχή ολοκληρωμένων λύσεων.

Στην επιτυχημένη  πορεία και λειτουργία της εταιρίας, σημαντικός είναι ο ρόλος της γνώσης της αγοράς και των αναγκών του πελάτη που έχει αποκομίσει η εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, καθώς επίσης και στον πρωταρχικό στόχο που έχει θέσει για άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της. Αφοσίωση, υπευθυνότητα και αξιοπιστία είναι στο επίκεντρο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας μας.

Η εταιρία μας ακολουθώντας διαδικασίες και Διεθνή Πρότυπα, πιστή στις αξίες και τους στόχους της, προσφέρει κορυφαία προϊόντα διεθνών ξένων και επιλεγμένων εγχώριων οίκων, σε ανταγωνιστικές τιμές και άμεσους χρόνους παράδοσης.

Το Όραμα της ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. είναι τόσο η συμμετοχή της εταιρείας στη βελτίωση του κλάδου των εισαγωγών και εμπορίας υδραυλικού εξοπλισμού στην Ελλάδα, όσο και η ιδία εξέλιξη της εταιρείας με στόχο την ανακάλυψη και βελτίωση της δυναμικής της, ως προσφέροντας σύγχρονες λύσεις και υπηρεσίες στον πελάτη μας.

Θέλουμε να γίνουμε ο πρωτοπόρος, πανελλαδικός και μακροχρόνιος συνεργάτης των επιχειρήσεων του υδραυλικού κλάδου.

Σκοπός της ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. είναι να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με Συνέπεια και Ειλικρίνεια των όσων λέει, με Υπευθυνότητα αυτών που αναλαμβάνει, προσφέροντας Αξιόπιστες και Ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες.

Για τον Σκοπό αυτό η ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. ερευνά την Ελληνική αλλά και Ευρωπαϊκή αγορά για την επέκταση της γκάμας των προϊόντων της.

Παράλληλα, αναπτύσσει, παρακολουθεί και εξελίσσει ένα δίκτυο πωλήσεων πιο αποτελεσματικό, πιο αποδοτικό, πιο πελατοκεντρικό, προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες εξατομικευμένες ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε πελάτη της.

Μια ανθρωποκεντρική εταιρεία σαν την δική μας είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός εργασιακός χώρος.

Είναι ένας χώρος που δίνει σημασία στις ανθρώπινες σχέσεις και στις ανάγκες των συνεργατών της, προσφέροντας τους ευκαιρίες εξέλιξης και αναγνώρισης.

Σε ένα υγιές, αξιοκρατικό και ανθρωποκεντρικό εργασιακό περιβάλλον οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά.

Είναι οι άνθρωποι που διαμορφώνουν την εργασιακή κουλτούρα, δίνουν προοπτική, εξελίσσουν τις συνεργασίες, οδηγούν στη συνεχή ανάπτυξη.

Η ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. έχοντας αναπτύξει τεχνογνωσία και στενές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές και εργοστάσια, έχει εντάξει και διακινεί επώνυμα και αναγνωρισμένα προϊόντα της αγοράς του υδραυλικού εξοπλισμού αλλά και προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας (private labelNOVARA) υψηλής ποιότητας, χρηστικότητας και αισθητικής στοχεύοντας στην επίτευξη των ακόλουθων στόχων:

  • Την επέκταση της εταιρείας σε νέες αγορές εντός της Ελλάδας με σημαντικές προοπτικές ανάπτυξης (πανελλαδική κάλυψη).

  • Τη διαρκή αναζήτηση και αξιολόγηση νέων ποιοτικών προϊόντων μέσω νέων συνεργασιών και παράλληλα τη διεύρυνση και αξιολόγηση της γκάμας προϊόντων που εμπορεύεται και διακινεί μέσα από υφιστάμενους προμηθευτές, διατηρώντας την ποιότητα και τη σχέση value for money σε υψηλά επίπεδα.

  • Την προώθηση των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας «Novara» (promo, marketing, sales)

  • Τη διαρκή αναβάθμιση των υποδομών, του εξοπλισμού, της οργάνωσης και λειτουργίας της, με στόχο η εταιρεία να ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες του

σήμερα αλλά και στις εξελίξεις του αύριο (ERP/μηχανολογικός εξοπλισμός/αποθηκευτικοί χώροι).

  • Την εναρμόνιση της εταιρείας σε σύγχρονες πρακτικές, διαδικασίες και πρότυπα.

  • Βελτίωση της εταιρικής ταυτότητας και διασφάλιση της εταιρικής οικονομικής ευρωστίας (ρευστότητα).

  • Τη διαρκή επιμόρφωση και ανάπτυξη του προσωπικού της, προσφέροντας διαρκώς ένα σύγχρονο, επαγγελματικό και φιλικό περιβάλλον εργασίας, ίσων ευκαιριών εξέλιξης και ίσης διαχείρισης. Η εταιρεία έχοντας αναγνωρίσει τον Ανθρώπινο παράγοντα ως τον σπουδαιότερο συντελεστή επίτευξης των στόχων της, επενδύει αφενός στην επιλογή των καταλληλότερων συνεργατών για την εταιρεία και αφετέρου στην περαιτέρω ανάπτυξη και διατήρησή τους.

Με την συνεχόμενη ανάπτυξη μας δημιουργούμε νέες θέσεις εργασίας (+70% την τελευταία 5ετία) σε νέους εργαζόμενους της αγοράς αλλά και σε έμπειρα στελέχη.

Προσπαθούμε μέσω του εκπαιδευτικού μας πλάνου κάθε χρόνο να πραγματοποιούνται εκπαιδεύσεις και ενημερώσεις του προσωπικού μας για την προσωπική τους και επαγγελματική τους περαιτέρω καταξίωση.

Μέσα από συντονισμένες ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης προσπαθούμε να προσφέρουμε σε σχολές (με αντικείμενο σπουδών τα θερμουδραϋλικά), σωματεία και Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις που χρειάζονται την προσοχή και βοήθεια όλων μας.

Η Στρατηγική μας

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των συνεργατών μας και προσαρμόζουμε τη φιλοσοφία μας και τις διαδικασίες μας σε αυτές. Διαμορφώνουμε αλλαγές και αναγνωρίζουμε επιχειρηματικές ευκαιρίες, μέσω αποδοτικών πρακτικών, διαδικασιών, οργάνωσης και ελέγχων.

Η Εταιρική Κουλτούρα μας είναι αυτή που μας ξεχωρίζει, είναι αυτή που μας χαρακτηρίζει και μας διαφοροποιεί.

Οι Θεμελιώδης Αξίες μας – Σε τι επενδύουμε

Οι εταιρικές μας Αρχές βασίζονται στη Ανθρώπινη προσέγγιση και εξυπηρέτηση, στην Ειλικρίνεια των όσων λέμε, στην Υπευθυνότητα αυτών που αναλαμβάνουμε. Δεσμευόμαστε απέναντι στον Συνεργάτη μας, προσφέροντάς του Αξιόπιστες, Ποιοτικές λύσεις και υπηρεσίες.

Μέσω των συνεργασιών μας, μαθαίνουμε, εκπαιδευόμαστε αλλά και ενημερώνουμε διαρκώς τους Συνεργάτες μας, επιζητώντας κατά αυτόν τον τρόπο τη διαρκή Βελτίωση, Εξέλιξη και Εμπιστοσύνη του Συνεργάτη μας. Για την ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. οι αξίες μας αποτελούν Έμπνευση και Δέσμευση για το μέλλον!

Η Διοίκηση της ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. έχει θεσπίσει την παρούσα Πολιτική ISO, έτσι ώστε να εγγυάται την εκπλήρωση των προσδοκιών όλων των εμπλεκόμενων ενδιαφερόμενων μερών.
Μπορειτε να ενημερωθείτε πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο

ΚΟΤΣΟΒΟΣ Α.Ε. Πολιτική ISO

Κώδικας Διαχείρισης Πελατών Έντυπο αιτημάτων – παραπόνων Φόρμα Επιστροφής

Η Κοτσοβός πρόκειται για εταιρία συνεπή, οικονομικά υγιή και φερέγγυα, βασιζόμενη σε ιδία κεφάλαια. Η ICAP επιβράβευσε την εν λόγω πολιτική της εταιρίας βάσει αποτελεσμάτων, χορηγώντας της την τιμητική διάκριση «STRONGEST COMPANY IN GREECE».