Επικοινωνία

Κοτσοβός ΕΠΕ

Ιωνίας 50, ΤΚ 13673, Αχαρναί, Τηλ.: 210 3460683 - Fax: 210 3423368
e-mail: info@kotsovos.gr

Στείλτε τα σχόλιά σας ή τις παρατηρήσεις/προτάσεις σας. Πρέπει να δώσετε το e-mail σας για να σας απαντήσουμε.

Ευκαιρίες Καριέρας

Το Ανθρωπινό Δυναμικό της ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΠΕ από το 1959 αποτελεί αναπόσπαστο παράγοντα της μακρόχρονης και επιτυχημένης παρουσίας της στο χώρο. Επιδίωξή μας είναι να εντοπίζουμε, να προσελκύουμε και να διατηρούμε τους ικανότερους υποψηφίους και εργαζομένους, αναλαμβάνοντας τη δέσμευση ότι θα τους παρέχουμε τα εφόδια και τα κίνητρα να εξελιχθούν επαγγελματικά μαζί μας.

Η ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΠΕ αναζητά φιλόδοξα, ταλαντούχα, δυναμικά, ανερχόμενα και έμπειρα στελέχη στους τομείς:

α) Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας (logistics) β) Πωλήσεων & Marketing γ) Διοίκησης, Οικονομίας & Λογιστικής δ) Γραφιστικής ε) Δικτύων & Υπολογιστών, με στόχο να τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες, βασιζόμενη στην αρχή της ίσης μεταχείρισης, σεβόμενη τα ανθρώπινα δικαιώματα, τη διαφορετικότητα και την παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους εργαζομένους.

Η εταιρία μας παρέχει ένα οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο καλλιεργείται πνεύμα ομαδικότητας, συνεργασίας και συνεχούς αναζήτησης γνώσης, στο οποίο οι προοπτικές αναγνώρισης και εξέλιξης εξαρτώνται αποκλειστικά από την απόδοση του κάθε εργαζομένου. Η εκπαίδευση και η συνεχής προσωπική εξέλιξη των συνεργατών μας αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες για την  ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΠΕ, που θα συμβάλλουν στη διαρκή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Ελάτε στην Ομάδα μας!

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο όραμα της ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΠΕ, σας προσκαλούμε να υποβάλλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: cv@kotsovos.gr