Λίγα λόγια για εμάς

Σας καλωσορίζουμε στην εταιρεία μας, μία άκρως οικογενειακή υπόθεση για μας, εδώ και 59 έτη.

Η εταιρεία Κοτσοβός ιδρύθηκε το 1959 και από τη δεκαετία του 1980 λειτουργεί ως εισαγωγική και εμπορική επιχείρηση στον κλάδο του υδραυλικού εξοπλισμού. Συνεργάζεται με κορυφαίους ξένους και επιλεγμένους εγχώριους οίκους, προσφέροντάς σας πάντοτε προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ στηρίζεται από θέση αρχής 100% σε ιδία κεφάλαια, γεγονός που καθιστά εκείνη απόλυτα υγιή και εμάς διπλά υπερήφανους.

Καθιερώθηκε στο χονδρικό εμπόριο λόγω της άριστης τεχνογνωσίας, της διαρκώς ανανεούμενης διαθεσιμότητας και του άμεσου χρόνου παράδοσης, παρέχοντας πλήρη γκάμα προϊόντων και προμηθεύοντας καθημερινά τα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Μέσω αυτών, καλύπτει τον επαγγελματία με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας-τιμής στα είδη που επιλέγει για τις εργασιακές του ανάγκες. Άλλωστε, πρωταρχικός μας στόχος ήταν πάντοτε και παραμένει η άμεση και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας με την αφοσίωση, την υπευθυνότητα και την αξιοπιστία να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιχειρηματικής φιλοσοφίας μας.

Σήμερα η εταιρεία μας συνεχίζει δυναμικά με αμείωτη ένταση και εκσυγχρονιστικές τάσεις την πορεία της με νέους συνεχιστές, ακολουθώντας διαδικασίες που συμμορφώνονται στα σύγχρονα διεθνή πρότυπα. Αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και με την εγγύηση, που φέρει ήδη από μόνο του το όνομα Κοτσοβός, σφραγίζει την ισχυρή παρουσία που κατέχει επάξια στον κλάδο της.

Αυτό που μας διαχωρίζει από τον ανταγωνισμό, είναι ότι επιδιώκουμε συνεργασίες, «χτισμένες» πάνω στα γερά θεμέλια της αμοιβαίας εμπιστοσύνης και σεβασμού, της αλήθειας σε ό,τι λέμε, της σοβαρότητας σε ό,τι πράττουμε, της συνέπειας σε ό,τι δεσμευόμαστε. Στοχεύουμε με τον τρόπο αυτό να φροντίζουμε τις συνεργασίες που ήδη έχουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να ξεκινάμε νέες με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς.

Επιτυχία για την εταιρεία μας είναι η δική σας προτίμηση όλα αυτά τα χρόνια, η οποία αποτελεί χωρίς αμφιβολία την καλύτερη επιβράβευση και διαφήμιση για εμάς. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είμαστε η επέκταση της επιχείρησης σας.

Φιλικά,
Ιωσήφ & Παναγιώτης Κοτσοβός

Κοινωνική Ευθύνη

Για ακόμη μια χρονιά, η εταιρεία ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΠΕ, πιστή στη φιλοσοφία της, να συνδράμει με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο το κοινωνικό σύνολο και ειδικότερα τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, επέλεξε τις Χριστουγεννιάτικες κάρτες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προκειμένου να μεταφέρει τις θερμότερες ευχές της στο σύνολο των συνεργατών της.

Με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία μας έχει επιλέξει να στηρίζει εμπράκτως το δύσκολο και θεάρεστο έργο που επιτελεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ειδικότερα στον καιρό της κρίσης. Οι άνθρωποι της ΚΟΤΣΟΒΟΣ ΕΠΕ είναι πεπεισμένοι ότι θα γεμίσουν παιδικά χαμόγελα κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας, παρακινώντας τους απανταχού συνεργάτες , να γεμίσουν και αυτοί με τη σειρά τους κάθε πτυχή της προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής με τα πιο όμορφα χαμόγελα του κόσμου. Τα παιδικά.

Πιστοποιητικά